MAIS TERIMA KUNJUNGAN PERSATUAN WANITA ISLAM PRIHATIN

MAIS TERIMA KUNJUNGAN PERSATUAN WANITA ISLAM PRIHATIN

423539066 765508798827655 6617129308945409344 n
SHAH ALAM, 1 Februari – Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) hari ini menerima kunjungan dari Persatuan Wanita Islam Prihatin (PWIP) yang diketuai oleh Puan Sri Datin Hajah Zainun Yaacob, Penaung PWIP.
 
Lawatan seramai enam orang disambut mesra oleh YAD Tan Sri Dato’ Seri Abdul Aziz Mohd Yusof, Pengerusi MAIS bertujuan untuk mengeratkan hubungan silaturrahim di samping memperkenalkan pertubuhan dan menjalinkan kerjasama yang bersesuaian dengan MAIS.
 
Antara lain Puan Mashita Abd Rahim selaku presiden PWIP berkongsi maklumat perkembangan pertubuhan yang diharapkan dapat dimanfaatkan bersama MAIS dan agensi serta anak syarikat yang berkaitan.
Semoga jalinan hubungan ini dapat mengeratkan hubungan yang baik di antara MAIS dengan PWIP.
 
Hadir sama dalam perbincangan ialah Dr Haji Ahmad Shahir Makhtar, Setiausaha MAIS; Ustaz Suhaimi Ismail, Pengarah Pembangunan Sosial MAIS dan Puan Hajah Noormala Mohd Sa’ad, Ketua Bahagian Komunikasi Korporat MAIS.
 
Turut terlibat Md Yusmizan Yusof, Timbalan Ketua Divisyen Operasi Agihan Asnaf Lembaga Zakat Selangor (LZS) dan Encik Muhammad Zubair Azizan, Pemangku Pengurus Operasi YIDE
 

Add Your Heading Text Here

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor