[vc_row][vc_column][vc_column_text]PUNCAK ALAM 13 Julai – Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) meneruskan aktiviti dakwah perancangan dan pembahagian harta orang Islam kepada guru-guru Sekolah Kebangsaan Puncak Alam Fasa 1.

Program ini dilaksanakan untuk memberikan kefahaman kepada guru-guru supaya mereka membuat perancangan harta yang sempurna, selari dengan hukum syarak dan undang-undang.

Taklimat pengurusan pusaka dan penulisan wasiat disampaikan oleh Ustaz Mohammad Salleh bin Abd Saha, Ketua Unit Pemasaran, Sektor Baitulmal MAIS.

Semoga para guru mendapat pencerahan dan membuat perancangan dan pembahagian harta dengan betul.

Sebarang jemputan untuk mengadakan ceramah/seminar/kursus boleh hubungi pegawai kami di talian 03-5514 3772 / 3773.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3834″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”3837″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3836″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”3838″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor