[vc_row][vc_column][vc_column_text]AMPANG 17 Jan  – MAIS melalui Sektor Baitulmal telah mengadakan program Tazkirah Jumaat dan pembukaan Kaunter Runding Cara Pengurusan Wasiat, Hibah dan Harta Pusaka di Masjid Al-Khairiah, Medan Seri Keramat.

Sesi tazkirah Jumaat telah disampaikan oleh Ustaz Hanzalah bin Zolkefli, Eksekutif Pemasaran, Bahagian Harta Baitulmal MAIS. Sementara kaunter Khidmat Runding Cara telah dikendalikan oleh Ustaz Mohd Ezzam bin Zaharin dan Ustaz Amirul Rasyid bin Shamsudin dari Unit Pemasaran, Bahagian Harta Baitulmal MAIS.

Semoga para jemaah masjid mendapat pencerahan dan membuat perancangan dan pembahagian yang melibatkan pengurusan baitulmal.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2577″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2580″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2579″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor