[vc_row][vc_column][vc_column_text]MELAKA 17 Julai – Alhamdulillah Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) telah dijemput untuk berkongsi berkaitan Pengurusan Pusaka di MAIS bersama pegawai Baitulmal Majlis Agama Islam Melaka (MAIM).

MAIS diwakili oleh Ustaz Mohammad Salleh Abd Saha, Ketua Unit Pemasaran, Sektor Baitulmal MAIS telah memberikan taklimat dan berkongsi pengalaman pengurusan Baitulmal yang dilaksanakan di Selangor.

Turut hadir di program ini Datuk Mufti Melaka Datuk Abdul Halim Tawil dan Setiusaha Majlis Agama Islam Melaka Tn. Hj. Muhammad Ikram bin Ibrahim.

Semoga dengan perkongsian pengalaman ini dapat memberi bermanfaat dalam usaha memperkasa Institusi Baitulmal.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3871″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”3874″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3872″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor