[vc_row][vc_column][vc_column_text]SHAH ALAM 18 Februari – Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) menyampaikan penghargaan kepada Mantan Anggota MAIS dalam satu majlis bersama Pengerusi MAIS telah diadakan di sini malam tadi.

Penghargaan mantan anggota MAIS disampaikan kepada Dato’ Mazlan Mansor bagi sesi 2017-2019, Dato’ Haris Kassim bagi sesi 2015-2019 dan wakil Allahyarham Dato’ Pahlawan Shukri yang disempurnakan oleh Dato’ Setia Mohammed Khusrin Munawi, Pengerusi MAIS .

Turut sama di majlis ini, Setiausaha MAIS, Dr. Ahmad Shahir Makhtar. Hampir 90 orang hadir di Majlis Jalinan Ukhwah ini dari kalangan Pengurusan Tertinggi MAIS, agensi agama Islam Selangor bersama anak syarikat MAIS.

Jutaan penghargaan kepada mantan anggota MAIS yang telah banyak memberikan jasa kepada MAIS.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2810″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2811″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor