[vc_row][vc_column][vc_column_text]SHAH ALAM 22 Julai – Alhamdulillah pada hari ini, 22 Julai 2020, Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) telah menerima kunjungan Yayasan Warisan Ummah Ikhlas (YWUI).

Lawatan diketuai oleh Encik Ahmad Yani Abd Manaf, Pengurus Hal Ehwal Agama dan Penerbitan Al-Quran YWUI disambut baik oleh Dr Ahmad Shahir Makhtar, Setiausaha MAIS.

“Syabas kepada YWUI atas kejayaan kempen wakaf al-quran ini. Ianya adalah satu usaha dan pencapaian yang sangat baik”, ujar Dr Shahir dalam ucapan aluannya.

Lawatan bertujuan untuk membincangkan prosedur tanah wakaf selain bekerjasama dengan MAIS dan JAIS dalam program agihan wakaf Al-Quran.

Semoga jalinan kerjasama ini dapat mengeratkan hubungan dua hala di antara MAIS dan YWUI.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3924″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”3926″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3925″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”3927″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor