[vc_row][vc_column][vc_column_text]10 April –  Alhamdulillah syukur kepada Allah, hari ini 10 April 2021, sekali lagi MAIS dapat selesaikan agihan fidyah kepada 9 rakan strategik di daerah Hulu Langat yang terdiri daripada masjid, surau, sekolah & Pertubuhan Islam Bukan Kerajaan (PIBK).

Seramai 197 orang yang menerima bantuan dengan jumlah keseluruhan sebanyak RM19,700.00. Bantuan yang disalurkan adalah berbentuk makanan kering seperti beras, bihun, kicap dan sebagainya dengan nilai RM100 untuk setiap penerima.

Semoga pemberian sumbangan ini sedikit sebanyak dapat memberi manfaat dan meringankan beban kepada mereka yang menerimanya.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5391″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”5393″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5392″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”5394″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor