[vc_row][vc_column][vc_column_text]BANGI 5 Februari – Satu lawatan oleh pengurusan tertinggi Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) dengan warga kerja Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) telah diadakan hari ini bagi melihat perjalanan operasi dan perkembangan terkini KUIS.

KUIS merupakan salah satu Anak Syarikat MAIS. Melalui lawatan ini, mereka dapat bertukar-tukar pandangan dan idea disamping merapatkan Ukhuwah antara MAIS dan Pengurusan KUIS.

Setiausaha MAIS, Dr. Hj Ahmad Shahir Makhtar dan pengurusan tertinggi MAIS bersama dalam lawatan kali ini dan disambut oleh Rektor KUIS, Prof. Dato’ Dr. Ab. Halim Tamuri serta pengurusan kanan dan dekan-dekan KUIS.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2706″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2708″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2707″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2709″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor