[vc_row][vc_column][vc_column_text]HULU SELANGOR 30 April – Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) melalui Bahagian Pemulihan Riqab telah mengadakan lawatan ke Rumah Pemulihan Riqab sekitar Hulu Selangor

Lawatan ini diketuai oleh YBhg. Tan Sri Dato’ Hashim bin Meon, Anggota MAIS merangkap Pengerusi Jawatankuasa Riqab dan disambut oleh Pengusaha Teduhan Kasih, Pengusaha Akhlak Insani dan Pengusaha Baitul Islah Bukit Beruntung.

Lawatan ini bertujuan melihat sendiri operasi pemulihan, rawatan dan perlindungan yang dijalankan di Rumah Pemulihan Riqab.

Dalam lawatan ini Tan sri juga menyatakan hasrat untuk mengadakan lawatan susulan bagi melihat lebih lanjut rawatan pemulihan asnaf riqab terutama yang melibatkan pesakit mental.

Turut hadir adalah Ahli Jawatankuasa Riqab Dato Ali bin Mohammad, Setiausaha MAIS Dr Haji Ahmad Shahir Bin Makhtar Pengarah Pembangunan Sosial Ustaz Suhaimi bin Ismail dan Penolong Pengarah Kanan Bahagian Keluarga Sosial Dan Komuniti JAKIM Ustaz Kamarul Nizal Bin Idris.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5594″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”5596″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5595″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”5597″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor