[vc_row][vc_column][vc_column_text]SHAH ALAM 20 Disember  –  Seramai 5 orang pegawai daripada Institut Kemahiran Islam Darul Ridzuan (IKDAR) diketuai oleh Dr. Muhammad Faizal bin Tahiruddin, Rektor IKDAR telah mengadakan lawatan ke Majlis Agama Islam Selangor (MAIS).

Lawatan disambut dengan mesra oleh Dr. Haji Ahmad Shahir bin Makhtar, Setiausaha MAIS bersama pengarah-pengarah MAIS dan wakil daripada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) dan Lembaga Zakat Selangor (LZS).

Tujuan utama lawatan ke MAIS adalah untuk mengeratkan hubungan silaturrahim di samping memperkenalkan IKDAR selain menjalinkan kerjasama dalam bantuan pendidikan kepada pelajar-pelajar IKDAR yang berasal daripada Selangor.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2496″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2498″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2497″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2499″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor