[vc_row][vc_column][vc_column_text]HULU LANGAT 5 Ogos 2021 – Seramai 312 keluarga yang terkesan akibat COVID-19 di sekitar Daerah Hulu Langat menerima sumbangan agihan fidyah MAIS berbentuk makanan asasi seperti beras, minyak, gula, tepung dan sebagainya yang jumlah keseluruhannya sebanyak RM31,200.00.

Jutaan terima kasih kepada 3 Rakan Strategik Agihan Fidyah MAIS (RSAFM) yang terdiri daripada masjid serta surau di sekitar Hulu Langat yang bertungkus lumus membantu mengagihkan sumbangan kepada penerima yang terkesan.

Terima kasih kepada semua pembayar fidyah, semoga sumbangan yang diberikan ini dapat membantu meringankan bebebanan mereka semua

Kepada anda yang masih belum sempat menunaikan kewajipan membayar fidyah. Jom bayar fidyah secara atas talian melalui e-MAIS.

Sila klik pautan ini http://fpx.mais.gov.my/epay/fidyah.php[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6176″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”6178″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6177″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”6179″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor