BAITULMAL MAIS ADAKAN BENGKEL PENYEDIAAN PERATURAN-PERATURAN BAITULMAL BERSAMA PENGURUSAN TERTINGGI MAIS

BAITULMAL MAIS ADAKAN BENGKEL PENYEDIAAN PERATURAN-PERATURAN BAITULMAL BERSAMA PENGURUSAN TERTINGGI MAIS

393739893 710568437655025 1070895601298146829 n
SHAH ALAM, 16 Okt – Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) melalui Sektor Baitulmal telah menganjurkan Bengkel Penyediaan Peraturan-Peraturan Baitulmal Negeri Selangor bersama Pengurusan Tertinggi MAIS yang diadakan di Hotel De Palma, Shah Alam pada 13-15 Oktober 2023.
 
Bengkel ini dihadiri oleh kira-kira 15 orang peserta terdiri daripada Setiausaha MAIS, Dr. Hj Ahmad Shahir bin Makhtar, Timb. Setiausaha (Operasi), Pn Hajah Norzaihan binti Mohd Zain, Timb. Setiausaha (Dasar & Pengurusan), Pn Hajah Nurhani Salwa binti Jamaludin, Penasihat Undang-Undang, Pn Norlaili binti Mohamad, Pengarah Baitulmal, Ust Indera Shahril bin Mohd Shahid, Ketua Audit Dalam, Tuan Zaharudin bin Salim dan beberapa orang pegawai MAIS yang lain.
 
Bengkel ini diadakan bertujuan untuk menyediakan draf undang-undang Peraturan-Peraturan Baitulmal yang akan menjadi panduan kepada MAIS dalam melaksanakan amanah dan tanggungjawabnya kepada ummah.
 
Semoga dengan bengkel yang diadakan akan dapat merealisasikan penghasilan Peraturan-Peraturan Baitulmal Negeri Selangor yang efektif.
 

Add Your Heading Text Here

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor