[vc_row][vc_column][vc_column_text]GOMBAK 29 April – Pihak MAIS berjaya melaksanakan progam sumbangan Agihan Fidyah MAIS (AFM) dengan kerjasama 6 Rakan Strategik Agihan Fidyah MAIS (RSAFM) yang terdiri daripada PIBK, masjid dan surau pada hari ini. Agihan melibatkan seramai 310 orang penerima di sekitar daerah Gombak dan Kuala Selangor bernilai RM31,000.00.

Sebelum ini sumbangan kepada 300 orang penerima yang bernilai RM30,000.00 telah berjaya diagihkan di sekitar daerah Klang dan Gombak bersama 2 rakan strategik.

Semoga dengan pemberian sumbangan AFM ini, sedikit sebanyak dapat meringankan beban kepada golongan yang susah dan tidak berkemampuan khususnya fakir dan miskin sempena kehadiran Ramadhan tahun ini.

Sekali lagi ucapan jutaan terima kasih yang tidak terhingga juga ditujukan kepada semua pembayar fidyah di MAIS. Bayaran fidyah boleh dibuat secara atas talian melalui e-MAIS. Sila klik pautan ini http://fpx.mais.gov.my/epay/fidyah.php[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5568″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”5570″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5569″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”5571″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor