[vc_row][vc_column][vc_column_text]SHAH ALAM 6 Mac – Alhamdulillah, Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) menerima lawatan dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) hari ini, 6 Mac.

Antara tujuan lawatan bagi 50 orang pelajar Perakaunan, Kuliyyah Ekonomi, UIAM ini adalah berkongsi dan menimba pengalaman berkaitan pengurusan Baitulmal MAIS yang sedikit sebanyak dapat memberi pendedahan kepada pelajar ini berkaitan sistem kutipan dan pengagihan dana Baitulmal MAIS.

Pengarah Sektor, Baitulmal MAIS, Ust. Indera Shahril bin Mohd Shahid telah memberikan perkongsian berkaitan pengurusan harta Baitulmal ini kepada delegasi lawatan kali ini.

Lawatan dari UIAM ini diketuai oleh Asst Prof Dr. Ros Aniza binti Mohd Shariff, Pensyarah UIAM.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2915″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2917″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2916″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2918″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor