[vc_row][vc_column][vc_column_text]HULU LANGAT 17 Julai 2021– Seramai 303 keluarga yang terkesan akibat COVID-19 di sekitar Daerah Hulu Langat dan Daerah Klang menerima sumbangan agihan fidyah MAIS berbentuk makanan asasi seperti beras, minyak, gula, tepung dan sebagainya yang jumlah keseluruhannya sebanyak RM30,300.00.

Jutaan terima kasih kepada 12 Rakan Strategik Agihan Fidyah MAIS (RSAFM) yang terdiri daripada masjid serta surau di sekitar Hulu Langat dan Klang yang bertungkus lumus membantu mengagihkan sumbangan kepada penerima yang terkesan.

Terima kasih kepada semua pembayar fidyah, semoga sumbangan yang diberikan ini dapat membantu meringankan bebebanan mereka semua

Kepada anda yang masih belum sempat menunaikan kewajipan membayar fidyah. Jom bayar fidyah secara atas talian melalui e-MAIS.

Sila klik pautan ini http://fpx.mais.gov.my/epay/fidyah.php[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6039″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6040″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

MAIS | Majlis Agama Islam Selangor